Welcome to Factory & Industrial buisness

Monday - friday : 8:00 AM to 7:00 PM

Factory MES

VMB en Aptean zijn partners om uw productiefaciliteit nog beter te laten werken. Met de Factory MES-toepassing bent u in staat kosten te verlagen, efficiëntie te verhogen, het productieproces te verbeteren en uw proces te visualiseren.MES Competencies

Prestaties

Realtime prestatiebeheer.
Identificeer alle productieverliezen, meet OEE, controleer productcalculatie in realtime en meet de prestaties van de medewerkers.
Lees meer

Analytics

Enterprise-brede fabrieks intelligentie.
Factory MES Analytics is een zeer visuele, kant-en-klare set applicaties die productiestatistieken leveren om analyses, beslissingen en acties te versnellen.
Lees meer

Verbeteren

Voortdurende verbetering's management.
Factory MES Improve biedt volledige transparantie van verbeteringsinitiatieven in de hele fabriek.
Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit garantie.
Factory MES Quality stelt operators in staat om productkwaliteit en een verscheidenheid aan andere controles uit te voeren als onderdeel van hun real-time, dagelijkse routine.
Lees meer

Diensten

Factory MES-technologie.
Omvat een beproefde verandermethode die zich richt op het ontwikkelen van een structuur van dagelijkse beoordelingen om betere prestaties te leveren - in elke run, elke shift en elke dag.
Lees meer

Aptean is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische softwareoplossingen voor ondernemingen. We bouwen en verwerven branchegerichte oplossingen om de zich ontwikkelende operationele behoeften van onze klanten te ondersteunen. Onze oplossingen helpen bijna 6.500 organisaties in de voorhoede van hun sector te blijven door hen in staat te stellen efficiënter te werken en daardoor een hogere klanttevredenheid te garanderen.

Sturen op Resultaat

We streven naar uitzonderlijke bedrijfsresultaten en we zijn persoonlijk trots op alles wat we doen. We houden onszelf verantwoordelijk voor de doelen die we stellen en richten ons op “het hoe" waarmee ze worden bereikt.

Win samen

Ons grootste succes en onze kracht komt van samenwerken in teamverband, met onze medewerkers, partners en klanten. We werken over grenzen heen. We waarderen elkaars bijdragen en we vragen om en geven eerlijke feedback op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Koester innovatie

We boeken vooruitgang, omdat we vooruit denken, nieuwsgierig en creatief zijn, en we werken in een omgeving die ons stimuleert om voortdurend te leren en te groeien. We dagen onszelf uit om nieuwe ideeën en unieke perspectieven te omarmen. We gebruiken ze om de beste oplossingen voor onze klanten te leveren.

Vol vertrouwen

Vertrouwend op onze instincten gaan wij elke uitdaging aan. Hierbij gaan wij moeilijke gesprekken zeker niet uit de weg. We richten ons op de juiste zaken en zijn niet bang om de standaard in twijfel te trekken en onze gedachten te uiten. Op deze wijze voeren wij doordachte acties uit en kunnen moeilijke beslissingen met overtuiging nemen.

Waarborging voedselveiligheid binnen industrie 4.0

Op het moment dat er een fout in het productieproces van een fabriek blijkt te zitten wilt u niets liever dan weten hoe dit heeft kunnen gebeuren en waar de fout zit.

Samen met Aptean heeft VMB Automation de Factory MES-toepassing gerealiseerd. Uw productieproces sluit naadloos aan bij onze uitdagingen.

get in touch

Sometimes you want to go where everybody knows your name. And they're always glad you
came. Straight nin' the hills Someday the mountain will.