Welcome to Factory & Industrial buisness

Monday - friday : 8:00 AM to 7:00 PM

ANALYTICS

Factory MES Analytics is een zeer visuele, kant-en-klare set applicaties die productiestatistieken leveren om analyses, beslissingen en acties te versnellen. Met snelle multidimensionale en cross-functionele analysemogelijkheden biedt Factory MES Analytics "drill-down"-intelligentie in key performance indicators (KPI's) en bronoorzaken via vooraf gebouwde dashboards en rapporten. Factory MES Analytics is vooraf geconfigureerd met productiestatistieken zoals OEE en kosten per eenheid op run, line, product- en locatieniveau. Deze hoge mate van inzicht stelt fabrikanten in staat om variabiliteitspatronen te identificeren en prioriteit te geven aan verbeteringsinitiatieven. In combinatie met de Factory MES Performance en Factory MES Improve, verandert Factory MES Analytics analyse in actie en sluit de cirkel tussen kans en werkvloeruitvoering. Gewapend met realtime, bruikbare informatie kunnen operators, supervisors en leidinggevenden snel en resoluut de serviceniveaus verbeteren, overuren en productkosten verlagen en verborgen capaciteit ontsluiten.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Prestatiecijfers voor de productie
  • Direct online navragen
  • "Drill-down" en "slice&dice" middelen voor gegevensanalyse
  • Bewaakt beste / slechtste en gemiddelde prestaties op run / line / SKU-niveau
  • Vooraf gebouwde analysesjablonen op een aantal verschillende aandachtsgebieden, waaronder: massabalans, capaciteitsmogelijkheden, arbeidskosten, uitval en verspilling, uitvaltijd, switchende bedrijven & start-ups, kosten per eenheid en OEE.

DIT IS WAT FACTORY MES ANALYTICS KAN DOEN VOOR UW CORPORATE VERBETERINGSINITIATIEVEN

Identificeer Trends met topprioriteit

Houd de prestaties en trends van de spot snel en eenvoudig bij op basis van ploegendiensten, personeel, materialen, apparatuur, productielijnen, producten, verpakkingen en meer. Gebruik drill-down en what-if-mogelijkheden om informatie te leveren over kostbare bronoorzaken van de productie, productiebeperkingen en niet-winstgevende producten.

Verbeter de productieprestaties

Identificeer kansen om de productieprestaties, productinnovatie, voedselveiligheid en knelpunten in de gehele toeleveringsketen van de fabriek te verbeteren.

Analyseren en rapporteren

Productkosten controleren in verhouding tot doelen om algemene kosten- en winstanalyse te ondersteunen. Compacte dashboards en productiestatistieken ondersteunen operationele uitmuntendheidinitiatieven.  Provide Service

Heeft u een vraag?