Welcome to Factory & Industrial buisness

Monday - friday : 8:00 AM to 7:00 PM

DIENSTEN

Factory MES-technologie omvat een beproefde verandermethode die zich richt op het ontwikkelen van een structuur van dagelijkse beoordelingen om betere prestaties te leveren - in elke run, elke shift en elke dag. Het proces ontwikkelt vaardigheden op de werkplek, zodat werknemers hun eigen verbeteringen kunnen beheren. De oplossing wordt doorgaans ingezet binnen 6-8 weken per fabriek, met resultaten van hoge zichtbaarheid tegen week 10.

Voor uitrol van meerdere sites wordt Factory MES geïmplementeerd met behulp van een standaard projectuitvoermodel (PET Project Execution Template). Dit zorgt voor een snelle implementatie en standaardisatie binnen de hele onderneming en creëert een standaardplatform voor het beheren en meten van dagelijkse bewerkingen.

FABRIEK BENCHMARKING

We hebben de 3-daagse Factory MES-winstaudit ontwikkeld om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van procesintensieve fabrikanten die doelstellingen voor marge-uitbreiding willen instellen en snelle verbeteringen willen zien. De audit identificeert de belangrijkste productiviteitselementen die rechtstreeks van invloed zijn op de marges van de productiekosten. De resulterende aanbevelingen zijn gericht op acties die een minimale kapitaalconsumptie vereisen en geven u een agenda voor snelle prestatieverbeteringen op basis van uw grootste continu beschikbare tool voor uw uurloon. Gebaseerd op een bibliotheek met industriestatistieken analyseert de Factory MES Profit Audit de werkelijke operationele efficiëntie van uw installatie in vergelijking met de "gerapporteerde" efficiëntie.

De Factory MES Profit Audit levert een gedetailleerd uitvoeringsplan op dat is ontworpen om echte prestatiewijzigingen in ca. 12 weken te realiseren.

CONSULTING & PROJECTBEHEER

Onze consultingdiensten zijn ontworpen om klanten te helpen bij het beheren van de noodzakelijke cultuurverandering en het bereiken van de maximaal mogelijke voordelen van Factory MES. Overtuiging, betrokkenheid, risicobeheer en betrokkenheid op hoog niveau zijn de essentiële elementen om gedrag te veranderen. We brengen een multidisciplinair team samen met specifieke expertise op het gebied van projectmanagement, onderwijs, automatisering en continue verbeteringspraktijken. Ze worden allemaal bijeengebracht onder een bewezen leveringsmodel dat is ontworpen om klanten binnen 6 weken live te laten gaan en resultaten binnen 10 te leveren en te laten uitvoeren door een team dat experts is in hun vakgebied.

Ons wereldwijde perspectief ondersteunt internationale implementaties die continenten overspannen en een bewezen, systematisch model volgen om consistentie en snelle resultaten te garanderen.

ACTIE GERICHT OP CONTINUE VERBETERING

Factory MES maakt actie onvermijdelijk door gerichte verbeteringsprogramma's te implementeren en de gebruikelijke overeenstemming met standaardpraktijken en softwaregebruik op de werkvloer in te stellen.

Factory MES heeft beste praktijkverbeteringstechnieken verpakt in een actie-georiënteerde oplossing die slechts enkele weken na de start van het proces echte prestatievoordelen oplevert. Gericht op directe 'quick wins', zijn teams op de fabrieksvloer gericht op kansen, het implementeren van routines en rituelen om de prestaties te beoordelen en ze leren de belangrijkste tools en technieken die ze nodig hebben om bronoorzaakoplossingen te identificeren.

Typische technieken zijn onder meer:

  • Lean en Six Sigma-raamwerken
  • Kaizen-workshops gericht op vermindering van de set-up / omschakeling
  • Bronoorzaakanalyse
  • SMED (single minute exchange of die)
  • Korte intervalcontrole (SIC) -methoden

Als u geïnteresseerd bent in wat Factory MES voor uw fabrieksprestaties kan betekenen, meld u dan aan voor een Factory MES winstaudit. Deze 3-daagse workshop van onschatbare waarde toont u de specifieke gebieden voor verbetering, kostenverminderingen en prestatiestatistieken, die relevant zijn voor uw operatie.Provide Service

Heeft u een vraag?