Welcome to Factory & Industrial buisness

Monday - friday : 8:00 AM to 7:00 PM

OVER ONS

about titan builders photo

VMB Automation

VMB Automation is een gerenommeerde organisatie op het gebied van ontwerp en realisatie van hardware en software voor besturingstechnieken. Onze klanten zijn actief in de maritieme sector, onshore en offshore sectoren, olie en gas en de agro-food sector VMB Automation werd in 2001 opgericht door Arie Verhoeven. Het doel was en is nog steeds de ontwikkeling en constructie van complete machinebesturingen. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid tot zijn huidige omvang en zal de komende jaren verder groeien. VMB Automation is momenteel gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en in Barneveld. In 2012 werd een gloednieuw, duurzaam gebouw gebouwd in Hendrik Ido Ambacht. Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en onderscheidt zich daarmee van grotere partijen in de markt. Met name de complete oplossing in Automation, tegenwoordig Smart Industries genoemd, spreekt onze klanten aan.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE ANDERE PRODUCTEN EN DIENSTEN. HEEFT U EVENTUEEL VRAGEN OF BEHOEFTE AAN EEN OP MAAT GEMAAKT ADVIES? VMB AUTOMATION

VMB AutomationVMB Automation

Controlesystemen

Met controlesystemen bieden wij complete controletechnieken. Dit betekent dat we de engineering, softwareontwikkeling, bouwpanelen, installatie en inbedrijfstelling kunnen realiseren.
Lees meer

Informatie Technologie

Met MES (Manufacturing Execution System) loopt uw productieproces als een goed geoliede machine. MES is ons informatiesysteem voor het continu bewaken en beheersen van productieprocessen. MES is onmisbaar bij de productie van producten van topkwaliteit. Het is een goede reden om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Lees meer

Componenten

In deze business unit ontwikkelen wij op maat gemaakte elektronica en verkopen standaard controllers en oplossingen onder de naam Syel. Bent u op zoek naar een complete oplossing voor elke toepassing? Op basis van uw wensen bouwen wij een complete elektronica-oplossing, indien gewenst onder uw bedrijfsnaam. Dit geeft u uw eigen product met een eigen uiterlijk. Een bijkomend voordeel is dat uw applicatiesoftware beveiligd is. Als gevolg hiervan zullen uw concurrenten uw technologie niet inpikken. Wij zijn in staat om uw eigen, modulair opgebouwde, controller te bouwen tegen acceptabele kosten. En omdat we alles in huis doen, kunnen we elke uitdaging aan! We voeren regelmatig volledige ontwikkelingsstrategieën uit met en voor onze klanten om nieuwe producten op de markt te brengen. Informeer naar de mogelijkheden!
Lees meer

Flextech

Met Flextech krijgt u de beste specialisten in industriële automatisering. Bent u op zoek naar flexibele specialisten? Flextech stelt zijn eigen personeel ter beschikking. Specialisten die het verschil kunnen maken
Lees meer

Heeft u nog vragen?