Welcome to Factory & Industrial buisness

Monday - friday : 8:00 AM to 7:00 PM

VERBETEREN

Factory MES Improve biedt volledige transparantie van verbeteringsinitiatieven in de hele fabriek. Blaas corporate CI-initiatieven nieuw leven in en sluit de cirkel tussen potentiële en feitelijke verbeteringen met behulp van vooraf gebouwde mogelijkheden. Beheer verbeteringcampagnes online aangewakkerd met behulp van bronoorzaakanalyse en bekende methoden, waaronder Kaizen Blitz-gebeurtenissen en Six Sigma. Vergroot de betrokkenheid van het personeel continu door directe interactie op de werkvloer en beoordelingspunten. Benchmark en vergelijk verbeteringen in de hele onderneming.

Met behulp van informatie die is verzameld tijdens de dagelijkse activiteiten op de werkvloer, biedt Factory MES Improve de basis voor het prioriteren van belangrijke initiatieven, het uitvoeren van bronoorzaakanalyse en het meten van de prestatie-impact van geïmplementeerde acties. Door prestatieproblemen te categoriseren rond de grote verliezen die de productie beïnvloeden, kwantificeert de module Improve automatisch de grootste kansen om verloren uren en productie-eenheden te herstellen. Vooraf geconfigureerde online campagnes kunnen worden gemaakt met vastgestelde verbeteringsdoelen, die vervolgens worden getraceerd tegen de dagelijkse prestaties van de teams.

HIER IS WAT FACTORY MES IMPROVE KAN DOEN VOOR UW VERBETERING & WERKING TEAMS

Transparantie

Continue verbeteringsinitiatieven die herhaalbaar en overdraagbaar zijn over het hele fabrieksnetwerk.

Snelle ROI

Out-of-the-box-implementatie heeft bewezen dat het binnen twee weken na lancering 'quick wins' en positieve resultaten opleverde.

Consistente prestaties

Naleving van bewezen werkmethoden binnen real-time informatie- en actiewaarschuwingen van Factory MES.

Eigendom van de werkvloer

Gestandaardiseerde verbetersjablonen ontworpen voor de realtime wereld van de werkvloer, met behulp van de beste werkwijzen van geverifieerde verbeteringstechnieken.

Gepriotritiseerde initiatieven

Identificeer patronen voor verbetering op de lange termijn, wijs kapitaalinvesteringsprioriteiten aan en stel nieuwe prestatiedoelen vast voor fabrieksteams.Provide Service

Heeft u een vraag?